VIP NEWS

EMOTIVNA PRIČA POPULARNOG PEVAČA: Justin Bieber rešio misteriju nove tetovaže! (FOTO)

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Justin Bieber, poznat je kao veliki ljubitelj tetovaža, a svojoj bogatoj kolekciji nedavno je dodao još jednu.

Naime, Justin je ovog puta na vratu istetovirao ružu sa trnjem, pa su se mnogi zapitali koje je njeno značenje, a pevač je izgleda rešio da otkrije ovu misteriju.

Dolazim iz malog grada, Stratforda u Kanadi. Nisam imao mnogo materijalnih stvari i novac i slava mi nikad nisu bili motivacija – prosto sam voleo muziku. Međutim, u tinejdžerskom dobu, dopustio sam frustracijama i nesigurnostima da diktiraju stvari koje vrednujem. Vrednosti su počele da se menjaju – istakao je pevač, dodavši:

View this post on Instagram

@_dr_woo_ thank you for the 🌹 🙏

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ego i moć počeli su da me preuzimaju i to je uticalo na odnose sa ljudima. Sada želim samo zdrave odnose. Želim da me motivišu istina i ljubav. Želim da budem svestan grešaka i učim iz njih. Želim da ostvarujem planove koje Bog ima za mene i sve radim sam! Želim da se odreknem sebičnih želja svakog dana, kako bih bio dobar suprug i budući otac. Zahvalan sam što mogu da hodam uz Isusa, koji me vodi – zaključio je Justin.

View this post on Instagram

I came from a small town in Stratford Ontario Canada. I didn’t have material things and was never motivated by money or fame I just loved music. But as I became a teenager I let my insecurities and frustrations dictate what I put my value in. My values slowly started to change. Ego and power started to takeover and my relationships suffered because of it. I truly desire healthy relationships. I want to be motivated by truth and love. I want to be aware of my blind spots and learn from them! I want to walk in the plans God has for me and not try and do it on my own! I want to give up my selfish desires daily so I can be a good husband and future dad! I’m grateful that I can walk with Jesus as he leads the way.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment