VIP NEWS

GLAVNA ZVEZDA NAJGLEDANIJEG TELEVIZIJSKOG DOGAĐAJA U AMERICI: Rihanna će nastupiti na polufinalu predstojećeg Super Bowl-a! (FOTO)

Nakon ovogodišnjeg nastupa, kada su na poluvremenu najgledanijeg televizijskog događaja u Sjedinjenim Američkim Državama, Super Bowl, nastupile hip-hop zvezde Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J. Blige i Eminem, teško je bilo odabrati nekog ko će ih “naslediti”, nakon spektakularno izvedenih hitova i fenomenalne koreografije na čuvenoj bini.

Naime, kako je objavio glavni sponzor ovog događaja, Apple Music, izbor je pao na planetarno popularnu pevačicu, Rihannu, koja je dobila ulogu glavne zvezde na kraćem koncertu organizovanom na poluvremenu Super Bowla sledeće godine u februaru.

Počelo je! Rihanna će biti na bini 12. februara 2023. u Glendaleu u Arizoni na NFL finalu, najgledanijem televizijskom događaju u Sjedinjenim Američkim Državama – stoji u zvaničnom saopštenju, dok je oficijalnim profilima Apple Music na društvenim mrežama objavljena fotografija Rihannine ruke koja drži loptu za američki fudbal.

Pogledajte…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri)