VIP NEWS

GUŠILA SE U SUZAMA: Javnost uznemirena prvim zajedničkim fotografijama Kim Kardashian i Kanye Westa nakon njegovih žestokih optužbi! (FOTO)

PHOTO: THE Sun

Rality superstar, Kim Kardashian konačno je otputovala u saveznu američku državu Wyoming gde njen suprug, slavni reper, Kanye West ima ranč, odakle je u proteklom periodu dizao prašinu, prenosi teen.rs

Naime, kako prenose svetski mediji, reper je navodno imao maničnu epizodu koja je povezana sa bipolarnim poremećajem od koga boluje, zbog čega je u javnost izneo razne stvari, za koje se i dalje ne zna da li su istinite ili ne.

Kanye je tada istakao već neko vreme želi da se razvede od Kim, optuživši je da je u dogovoru sa doktorom pokušala da zatvori u psihijatrijsku ustanovu. Reper je i tokom prvog mitinga za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, otkrio i da su njih dvoje razmišljali o tome da abortiraju prvo dete, ćerku, North.

Sada, nekoliko dana nakon što je svojim postupcima uzdrmao javnost, pojavile su se paparazzo fotografije koje koje su obišle svet, na kojima se vidi Kim  dok histerično plače u automobilu i pokušava da razgovara sa Westom, koji ima ozbiljan izraz lica. Njih dvoje su se tada zaputili nazad na ranč, nakon što su posetili jedan restoran brze hrane.

Podsećanja radi, Kim je pre nekoliko dana putem svojih profila na društvenim mrežama zamolila javnost da ne osuđuje njenog supruga.

On je brilijantna ali komplikovana osoba, koja je umetnik, crnac. Iskusio je bolni gubitak majke, dok se bori sa pritiskom i izolacijom koja mu teže pada zbog bipolarnog poremećaja. Ljudi bliski Kanyeu znaju šta misli i razumeju da njegove reči nisu uvek u skladu sa ponašanjem – istakla je ona između ostalog.

Život sa bipolarnim poremećajem ne znači da ta osoba ne treba da ima snove ili kreativne ideje, bez obzira na to koliko su velike ili se čine neostvarivima. To je taj njegov genijalni deo, kome smo svi svedočili, mnogi od njegovih velikih snova su se ostvarili – objasnila je ona između ostalog.

 

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment