PROMO

HIT KOJI JE NASTAO ZA DVA DANA: Billie Eilish predstavila novu pesmu i animirani spot! (VIDEO)

PHOTO: Daily Mail

Mlada kontroverzna muzička zvezda, Billie Eilish obradovala je svoju publiku širom planete novom pesmom “my future“, za koju je uradila i animirani video spot.

Naime, Billie je za ” Apple Music” otkrila da je pomenuta numera nastala tokom izolacije, kao i da je bila gotova za samo dva dana.

Stvaranje je bilo tako zadovoljavajuće. Napisali smo pesmu za dva dana. Kad smo mi u pitanju, to je ludački brzo. Ako bih bila iskrena, u poslednje vreme je tako. Ovo je najviše da smo radili u jednom periodu. Ali, imali smo savršene uslove. Već mesec dana smo bili u karantinu i padala je kiša – otkirla je pevačica dodajući:

Vokale smo snimili u Finneas-ovom studiju, koji je u podrumu njegove kuće. Znam da mi je trebalo dosta vremena da snimim glas kako sam želela. Uvek snimam iz više puta. Kad smo to završili, nismo znali šta ćemo dalje, pa smo ušli u bazen i bila sam spremna da odem kući. Ali, onda sam mu rekla da moramo još malo da se “zezamo” sa pesmom i… završili smo je u potpunosti te noći – zaklučila je ona.

Uživajte…

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment