VIP NEWS

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Instagram greškom promenio ime Jelene Karleuše! (FOTO)

Regionalza muzička zvezda, Jelena Karleuša je na svom Instagram profilu promenila ime iz “Jelena Karleuša” u “Jovana Foks“, što je zbunilo njene fanove nateravši ih da posumnjaju kako je njen profil hakovan.

Zoran Birtašević, menadžer po zveze tvrdi da je u pitanju greška do koje je došlo zbog spajanja lažnog Facebook profila i Jeleninog pravog Instagram profila.

Toliko haosa oko imena Jovana Fox. Sa obzirom na to da je do skoro bilo neophodno da imate privatni FB akaunt kako bi mogli da pristupite svom Fan Pageu iz FB app koji uređujete, JK je do juče koristila akaunt koji sam otvorio sa nn imenom JF, samo za potrebe pristupa page stranici – istakao je njen menadžer Zoran Birtašević na Twitteru.

META je napravila opciju da sada sa svog insta profila mozete da pristupate pageu. Prilikom migracije i sinhronizacije, instagram je usvojio ime FB profila. Po pravila Instagrama, mora da prođe neko vreme da bi promenili ime ponovo. Tako da JF nije trik, strategija etc – dodao je on.

Nema specijalnog znacenja, poruke, koncepta iza JF. To je bilo random ime kojim sam nazvao profil. Ako vas sve to zabavlja, kul – zaključio je on.

Podsećanja radi, ovo znači da je Jelena imala lažan nalog na Facebooku koji je koristila kako bi uređivala svoju stranicu na istoj društvenoj mreži.

Fanovima je, međutim, bilo posebno interesantno to što je lažno ime baš – Jovana Foks, pošto je Julia Fox ime bivše devojke Kanye Westa, sa kojom je bio u vezi dok je pratio Jelenu na Instagramu.

Upravo zbog toga, Karleušini pratioci ne prestaju da zbijaju šale na njen račun.