VIP NEWS

HOT OR NOT: Kourtney Kardashian i Travis Barker najnovijim provokativnim fotografijama izazvali lavinu komentara! (FOTO)

Reality superstar, Kourtney Kardashian i njen partner, američki muzičar, Travis Barker su toliko zaljubljeni jedno u drugo da više nisu želeli da skrivaju svoju ljubav.

Oni se od nedavno više ne libe da javno izkažu emocije i strasti koje su se rasplamsale među njima, te nije čudo što ih možemo videti u najrazličitijim provokativnim izdanjima.

Međutim, popularni par sada sve češće i na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje trenutke u kojima do sada nismo imali prilike da ih vidimo.

Kourtney i Travis su nedavno otputovali i na kratki odmor u luksuzni resort Amangiri u Canyon Point-u u saveznoj državi Utah, odakle redovno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama dele pojedine trenutke, a posebnu pažnju su izazvali oni na kojima par razmenjuje strasti.

Ovi trenuci su, kao i obično, izazvali podeljena mišljenja javnosti, pa dok jedni smatraju da je par otišao predaleko, drugi podržavaju njihovu odluku.