VIP INTERVIEW

HOT OR NOT pitanja: Zele više voli seks kombinacije!

Radio voditelj Srđan Zelembaba Zele, odgovarao je na Vaša “HOT or NOT” pitanja. On je istakao da mu je draža Stanija Dobrojević od Mimi Oro, ali i da su mu draže seks kombinacije.

MIMI ORO ILI STANIJA DOBROJEVIĆ

Au kakve mačke, obe su dobre, ali moram da ti priznam da mi je Stanija TOP! Volim njen osmeh, vedrinu, njenu seksu guzu i to što je prvi put kada je gostovala na nekoj radio stanici bilo upravo kod mene u emisiji! Tako da Stansi go, go, go!

LEPA BRENA ILI STOJA

Definitivno i bez dvoumljenja, moja omiljena pevačica iz detinjstva, Brena. Ne samo zbog toga što sjajno sarađujemo, što volim nju i njene pesme, već i zbog toga što je nedavno izjavila da nema dobrog frajera ispod 190 centimetara. Ja sam se tu pronašao (smeh), tako da od dobrog frajera glas za dobru ribu, Lepu Brenu. (smeh)

IVICA DAČIĆ ILI ALEKSANDAR VUČIĆ

Može obojica, samo ako mi Vučić pokloni stan u Beogradu na vodi,a Dačić peva Miljacku na useljenju!

SEKS KOMBINACIJA ILI OZBILJNA VEZA

Teško je danas naći normalnu devojku za ozbiljnu vezu, tako da ovde prednost dajem seks kombinaciji, ali kada se nađe ta prava sve druge kombinacije otpadaju.

SOLO IZLAZAK U GRAD ILI KUĆNI BIOSKOP SA DRUŠTVOM

Ja više volim kućnu varijantu, da meni lepo dođe društvance da se mi zezamo u kućnoj atmosferi i pogledamo neku dobru komediju.

RIJALITI ILI SAJAM KNJIGA

Volim akciju tako da sam pre za rijaliti. Nisam neki miljenik čitanja knjiga, mnogo pisaca toliko davi, jako su opširni u pisanju, i do sitnih creva objašnjavaju te neke situacije, tako da me brzo smori. Čitam samo onda kada čujem da je neki dobar ljubavni roman u kom se povlači doza seksa, komedije, i eventualno psihologija, a sve to na neki drugi način imamo kroz rijaliti programe.

COVID-19 (CORONAVIRUS) – LATEST NEWS

NE PROPUSTITE – DON’T MISS
VIP tweet: