LIFESTYLE

HRIRURG JOJ JE PROMENIO TELO BEZ NJENOG ZNANJA I PRISTANKA: Sharon Stone prvi put otkrila istinu o plastičnoj operaciji koja joj je obeležila život! (FOTO)

Slavna holvudska glumica, Sharon Stone otkrila je da joj je tokom rekonstrukcije grudi 2011. godine doživela nezapamćenu neprijatnost, kada joj je hirurg bez njenog pristanka ugradio implantante veće od onih koje je ona tražila pre operacije.

Sharon je u svojim memoarima “The Beauty of living twice” otkrila kako su svojevremeno doktori morali da odstrane benigni tumor, zbog čega je bila prinuđena na rekonstrukciju koja nije prošla onako kako je planirala.

Naime, kada se probudila posle operacije, glumica je shvatila su joj ugrađeni veći implantanti od onih koje na koje je ona pristala.

Kad su mi skinuli zavoje shvatila sam da su mi grudi za broj veće od onih na koje sam pristala. Rekao je da mi te bolje stoje sa širinom bokova. Promenio je moje telo bez mog znanja i pristanka – napisala je Sharon, dodavši da ga je pitala zašto je promenio veličinu impantanta, na šta joj je on odgovorio “da je mislio da bi bolje izgledala s većim grudima”, što je za nju bilo poražavajuće.