PROMO

Hrvatski izvođač Željko Milašinović poziva sve ljude da učestvuju u humanitarnoj akciji kojoj se i sam pridružio, za porodicu Ljutić!

Mladi hrvatski izvođač Željko Milašinović koji polako osvaja region svojom pesmom “Lavina” nedavno je održao humanitarni fejsbuk “koncert” za porodicu Ljutić i na taj način apelovao da se i ostali pridruže ovoj aktivnosti shodno svojim materijalnim mogućnostima. .

Već gotovo tri godine 40-godišnja Zagrepčanka Ane Mari Ljutić vodi tešku, nadljudsku borbu s bolešću u kojoj joj podjednako silnu podršku daju njen suprug Dino i dvojica sinova, Marko i Matias. Njoj je tokom druge trudnoće dijagnosticiran agresivni rak dojke koji je metastazirao po celom organizmu. Zbog edema na mozgu lekari joj nisu davali mnogo izgleda za preživljavanje. Bilo je pod znakom pitanja hoće li doživeti Božić 2017. godine.

No hrabra mama Ana Mari rodila je dečaka Matiasa carskim rezom i preživela je usprkos crnim prognozama, ali s teškim posledicama. Do danas je na zahtevnim i skupim medicinskim tretmanima.

Njoj se stanje u međuvremenu pogoršalo, ali ova hrabra žena ne odustaje. Pomozimo joj svi zajedno da izađe kao pobednik.

Svi koji žele pomoći hrabroj mami Ana Mari i njenoj porodici, mogu to učiniti uplatom na račun:

IBAN: HR 6923600003118377632 u Zagrebačkoj banci (na ime Dino Ljutić)

ili

ZABAHR2X (SWIFT za uplate iz inozemstva)

opis plaćanja: donacija 

poziv na broj: 00 111

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment