VIP NEWS

IMALA SAM TRI MOŽDANA UDARA I INFARKT, LEKARI SU TADA REKLI DA MI JE OSTALO PET DO DESET MINUTA ŽIVOTA: Demi Lovato progovorila o najtežim životnim trenucima! (FOTO+VIDEO)

Planetarna zvezda, Demi Lovato je konačno objavila trominutni trailer dokumentarne serije “Dancing With The Devil“, koja će premijerno biti prikazana 23. marta.

Naime, pored brojnih tema koje zanimaju javnost, Demi će između ostalog govoriti i o svojim porocima, kao i posledicama koje su oni ostavili na nju.

Imala sam tri moždana udara, imala sam infarkt. Lekari su tada rekli da mi je ostalo pet do deset minuta života – otkrila pevačica, koja se 2018. godine predozirala, uporedivši se sa mačkom, jer je mnogo puta bila na ivici smrti, a za mačku se kaže da ima devet života.

Znate, ja živim deveti život. Spremna sam da se ponovo bavim onim što volim, a to je muzika – poručila  je ona osvrnušivši se na posledice onoga što je doživela.

Imam oštećenje mozga i danas se borim sa posledicama. Ne vozim automobil jer imam problem sa vidom. Zaista je bila velika stvar kada sam uspela da pročitam knjigu, recimo, dva meseca kasnije jer mi je vid bio toliko zamagljen – istakla je Demi, nakon čega je progovorila i o uzimanju prekomerne doze narkotika:

– Prešla sam liniju koju pre toga nisam prelazila.

U dokumentarcu koji ima četiri nastavka Demi Lovato je bez dlake na jeziku govorila na sve teme koje zanimaju javnost, od detinjstva, do dana današnjeg.