OLD BUT GOLD

IPAK JE I ONA KAO I SVAKA OBIČNA DEVOJKA: Kylie Jenner pokazala svoju drugu stranu! (FOTO+VIDEO)

Beauty mogul, Kylie Jenner na svojim profilima na društvenim mrežama veoma retko deli bilo šta osim fotografija sebe, svoje kćerkice Stormi, poneke porodične, ali i fotografija svog brenda “Kylie Cosmetics”.

Međutim, iako mnogi misle da je upravo ona najbahatija Kardashian-Jenner sestra, Kylie je u novom video snimku koji je objavila na svom YouTube kanalu pokazala i svoju emotivnu stranu, za koju je malo ko znao.

Naime, u želji da najavi svoj novi snimak ona je na društvenim mrežama podelila selfie sa starijom sestrom Kendall, prisetivši se dana kada su se zajedno napile, nakon čega su pokušale da se našminkaju. Sestre su tada pile Kendallinu 818 tequilu, pa su zajedno otišle u McDonald’s.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Na samom početku videa Kendall se prisetila školskih dana kada je imala problema sA aknama.

Svaki dan sam pitala Kylie vide li mi se akne na licu na šta je ona uvek odgovorala “ne”, iako sam znala da to nije istina – rekla je Kendall otkrivši svojoj mlađoj sestri sestri da joj je na taj način podizala samopouzdanje, zbog čega se Kylie rasplakala, jer sada na to gleda iz drugog ugla, pošto ima ćerku.

Ovaj emotivni trenutak između dve sestre posebno je oduševio javnost, pa su pozitivni komentari i lajkovi pljuštali sa svih strana…