VIP NEWS

IPAK NEŠTO NEDOSTAJE: Milica Pavlović otkrila zašto je odbila da ide na Beoviziju!

Iako joj obožavatelji prognoziraju dobar uspeh na muzičkog takmičenju Eurosong – ako bi na njega otišla, Milica Pavlović odbila je ponudu da se takmiči za odlazak.

Kako je pevačica sama izjavila, njoj je nuđeno da se sa pesmom Pakleni plan takmiči na Beoviziji, za odlazak na Evrosong, ali kaže da tada nije bila dovolno spremna na tako nešto.

Nisam smela da se upuštam na teritoriju koja mi nije bila toliko poznata. Poznata mi je samo sa strane gledalaca. Ja volim da sam na svim poljima mirna i da znam sve o tome, da bih se upustila u tako nešto. Ko zna šta nosi dan, šta nosi noć – počela je Milica.

Iskrena da budem, nekako, Beovizija poslednjih godina kao da ne postoji. Nešto veliko fali, pa jedva čekam da se to veliko desi i da svi krenemo aktivno da gledamo Beoviziju – rekla je Pavlovićeva.

Podsećanja radi, pobednica Beovizije 2019 je Nevena Božović, koja će Srbiju na Evrosongu predstavljati sa pesmom Kruna. Ipak, kladionice nam ne predviđaju uspeh: pretpostavka je da ćemo završiti na samom dnu.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment