VIP NEWS

ISPROŠENA NA MORU: Gabrijela Pejčev se udaje!

Gabrijela i Miloš se poznaju već godinama, a emocije su proradile posle njenog raskida s Milanom Marinkovićem, bratom Cece Ražnatović

Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev i bivši rukometaš Crvene zvezde Miloš Medenica uskoro će stati na ludi kamen! Kako kurir saznaje, Miloš je pevačicu zaprosio pre dva dana na letovanju u Crnoj Gori, ona je pristala i sad je na redu priprema venčanja.

– Gabrijela i Miloš se poznaju već godinama, a emocije su proradile posle njenog raskida s Milanom Marinkovićem, bratom Cece Ražnatović. Pejčevljeva je tada prolazila kroz težak period, posle „Farme“ i svega, a Miloš je bio njen oslonac. Mnogo se vole. Venčanje će biti za dva meseca – kaze izvor Kurira blizak pevačici.

Zaljubljeni golupčići sada uživaju u Miloševoj kući na Crnogorskom primorju, a mi smo ih videli na jednoj privatnoj plaži u Zavali. Ne odvajaju se nijednog trenutka ni na suvom ni u vodi, a ni ispod tuša! Svaki čas se cmaču i privatavaju ko zaljubljeni tinejdžeri, ne obraćajući pažnju na ljude oko sebe.

?????? @milos__m

Фотографија корисника Gabi Sade Pejchev (@gabrijela_pejchev_official) дана