VIP NEWS

IZAZVAO BES NA INTERNETU: Liam Payne na meti negativnih komentara zbog nove pesme! (FOTO+VIDEO)

Planetarno popularni muzičar i bivši član benda One Direction, Liam Payne, nedavno se našao na udaru tviteraša i sve to zbog jedne pesme na novom albumu.

Naime, 26-godišnji pevač je 6. decembra objavio debi album LP1, a na njemu je pesma Both Ways, na kojoj peva o biseksualnoj partnerki. Ovo je izazvalo gnev korisnika Twittera, koji su brzo pokrenuli trend #LiamPayneIsOverParty.

Moja devojka voli na obe strane, sviđa joj se taj ukus. Još par njih i nazvaćemo to predigrom. Ne, ne, ne diskriminišem… dovedi ih u stan – peva u pesmi.

Moja seksualnost nije tvoj fetiš, odvratno mi je kako strejt muškarci misle da su biseksualne žene i ljudi samo dobri u fantazijama. Gonite se ako ga i dalje podržavate nakon ovoga – glasi jedan od mnogo tvitova na ovu temu.

Mogli smo da pretpostavimo da će se ovo desiti. Setimo se kako je napao Harryja kada je nosio haljinu i usudio se da bude ko želi. LGBTQ+ zajednica NIJE tvoj fetiš. Grozno mi je da gledam da mlade žene, muškarci ili bilo ko budu seksualizovane na ovaj način – napisao je drugi.

Ovo se dešava kada fetišiziraš biseksualne žene i tretiraš ih kao objekte da bi ispunio fantazije – kaže još jedan tvit.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment