VIP NEWS

IZREVOLTIRANA GESTOM NIJE BIRALA REČI, PA OPET OBJAVILA “SPORNE” FOTOGRAFIJE: Madonna se oglasila nakon što joj je Instagram obrisao sadržaj bez upozorenja! (FOTO)

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Madonna je pratioce na Instagramu počastila svojim golišave fotografija, od kojih se na jednoj videla i njena bradavica.

Međutim, na žalost mnogih “sporne fotografije” su se na popularnoj društvenoj mreži zadržane samo jedan dan, s obzirom na to da su uklonjene od strane Instagrama bez prethodne najave.

Izrevoltirana Madonna je  ovog puta cenzurisane fotografije podelila sa svojim pratiocima, požalivši se da smatra da je ovaj potez krajnje nepravedan.

Ponovo objavljujem fotografije koje je Instagram uklonio bez upozorenja ili obaveštenja… Razlog uklanjanja koji su dali mojim menadžerima, koji uopšte ne upravljaju mojim nalogom, bio je taj što je deo moje bradavice bio vidljiv.

Još uvek mi je zapanjujuće da živimo u kulturi koja dopušta da se pokaže svaki centimetar ženskog tela osim bradavice. Kao da je to jedini deo ženske anatomije koji može da se seksualizuje. Bradavica koja hrani bebu! Zar muška bradavica ne može da bude erotična? A šta je sa ženskom guzicom koja nikad nigde nije cenzurisana – zapitala se legendarna pevačica, dodajući:

Zahvalna sam što sam uspela da zadržim zdrav razum kroz četiri decenije cenzure, seksizma i mizoginije. To je savršeno usklađeno s lažima u kojima smo odgajani, da verujemo u priče o hodočasnicima koji mirno lome hleb s Indijancima kada su došli na Plymouth Rock! Bog blagoslovio Ameriku – zaključila je Madonna, nakon čega je putem komentara dobila lavinu podrške.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)