VIP NEWS

IZVINILA SE JAVNO: Halle Berry odustala od transrodne uloge! (FOTO+VIDEO)

PHOTO: Daily Mail

Slavna holivudska glumica, Halle Berry odustala je od uloge u novom filmu, u kojem je trebala da igra transrodnog muškarca i zbog svoje odluke se javno izvinila, prenosi portal nova.rs

Halle je potencijalnu ulogu opisala kao “lik u kome je žena trans-lik, odnosno da je žena koja je prešla u muškarca“, dodavši da joj je to neprihvatljivo s obzirom da je rođena kao neko ko apsolutno podržava ženski rod.

Kada reditelji za uloge transrodnih ljudi na audiciji traže obične glumce, to ostavlja pogrešan utisak na publiku, a automatski i uništava priliku za karijeru nekog trans-glumca – priznala je glumica u live uključenju na svom Instagram profilu, a njene reči su odmah postale viralne, što je dovelo do toga da otkaže ulogu.

Halle je poslušala kritike pre nego što je donela odluku, pa je svoje izvinjenje objavila na društvenim mrežama, navodeći kako više ne razmišlja o prihvatanju uloge.

Kao neko ko je potpuno na strani žena, sada shvatam da nije trebalo da razmišljam uopšte o ovoj ulozi – napisala je glumica.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment