VIP NEWS

JEDAN DETALJ JE NAPRAVIO POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Kylie Jenner se porodila u tajnosti!? (FOTO+VIDEO)

Beauty mogul i jedna od najuticajnijih devojaka današnjice, Kylie Jenner navodno se porodila u tajnosti. Iako zvanična potvrda o tome da je beba došla na svet još uvijek ne postoji, verni fanovi su zbog jednog detalja zapalili društvene mreže komentarima o dolasku prinove.

Naime, partner njene najstarije sestre, Kourtney Kardashian, Travis Barker je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pokazuje delić božićne čarolije, a mnogima nije promakla bebi flašica koja stoji na stolu.

Ono što je dodatno podstaklo nagađanje je činjenica da je Kylie istu takvu flašicu koristila kada je rodila prvu ćerku, Stormi, ali i činjenica da je sa partnerom Travis Scottom proslavila Božić u domu svoje sestre.

Javnost je gotovo sigurna da se Kylie porodila i nakon što su početkom meseca isplivale njihove fotografije koje su prodali jednom magazinu, a koji je povučen nakon Astroworld tragedije. Na njima Kylie pozira sa ogromnim stomakom, te su svi više nego sigurni da je već u novembru bila u 9. mesecu.

https://www.instagram.com/p/CTieyGYpYdi/