VIP NEWS

JEDNO POGLAVLJE JE ZATVORENO, ALI STIŽE NOVO: Porodica Kardashian se u novom izdanju vraća na male ekrane! (VIDEO)

Poslednja sezona planetarno popularnog reality show programa “Keeping Up With The Kardashians” emitovana je prošle godine, međutim, taman kada smo pomislili kako smo poslednji put gledali porodicu Kardashian na okupu na malim ekranima, sada je stiglo iznenađenje za milione fanova širom planete.

Naime, najpopularnija porodica današnjice je objavla teaser za sopstvenu reality seriju pod nazivom “The Kardashians“, koja će vratiti Kris Jenner i njene kćerke Kim, Kourtney, Khloe, Kylie i Kendall na male ekrane.

Jedno poglavlje smo zatvorili, ali dolazi novo. Jedva čekamo da vidite što vam spremamo u 2022., zato se pripremite – poručila je Kim koja je ranije govorila o televizijskoj emisiji istakvši da će ovaj show pokazati drugačiju stranu porodice Kardashian.

Podsećanja radi, “Keeping Up With the Kardashians” show se prikazivao na malim ekranima čak 20 sezona, a prva epizoda je emitovana 2007., dok je poslednja prikazana u junu prošle godine. Ukupno 280 epizoda i pet specijala je objavljeno tokom 14 godina.