VIP NEWS

“KADA IH GLEDAM OSEĆAM SE LOŠE”: Billie Eilish bez dlake na jeziku o slikama sa društvenih mreža! (FOTO)

Kontroverzna muzička zvezda, Billie Eilish, je pored besprekornog glasa i ekscentričnih modnih kombinacija, poznata i po tome što važi za osobu “bez dlake na jeziku”, te neretko javno govori o mnogim temama o kojima većina javnih ličnosti ćuti.

Naime, Billie je nedavno odlučila da se odrekne svog starog prepoznatljivog imidža, te se sada okrenula znatno ženstvenijem stilu, otkrivajuči da je i ona, kao i većina drugih ljudi, nezadovoljna svojim izgledom posebno kad gleda “sva ta savršena tela” po društvenim mrežama.

Mnogi tamo izgledaju onako kako ja nisam nikad izgledala. I odmah pomislim: ‘O Bože, pa kako izgledaju tako dobro?’ Poznajem sve prednosti showbusinessa, kao i sve ono što ljudi zapravo koriste za fotografije kako bi izgledali što bolje, te dobro znam šta je lažno, ali ipak i dalje gledam te divne fotografije. I osećam se jako loše zbog toga. Mislim, samouverena sam i jako sam zadovoljna svojim životom… Očigledno da nisam zadovoljna izgledom svog tela, ali ko je? – zaključila je mlada muzička zvezda.