VIP INTERVIEW

KAO YAMAN KIRIMLI OČARAO JE PUBLIKU I ZA KRATKO VREME POSTAO JEDAN OD OMILJENIH TURSKIH GLUMACA: Halil ibrahim Ceyhan samo za “Magazin Balkan EU” govori o mnogim zanimljivim temama iz svog života! (FOTO+VIDEO)

Halil ibrahim Ceyhan je za kratko vreme osvojio srca publike kao Yaman Kırımlı u seriji “Emanet“, što ga je učinilo jednim od omiljenih turskih glumaca. Svojim, šarmom, harizmom i profesionalizmom nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa nije čudno što ga publika neretko i u stvarnom životu upoređuje sa likom koji tumači.

S obzirom da u seriji “Emanet” igra veoma ozbiljnog muškarca koji u retkim situacijama pokazuje svoje emocije, mnoge zanima da li je isti i u stvarnosti i kako zapravo izgleda njegov život kada se ugase kamere.

Na radost fanova širom sveta, Halil ibrahim Ceyhan ekskluzivno za “Magazin Balkan EU” otkriva mnoge zanimljive detalje koje do sada niste znali.

Relativno nedavno si počeo da se baviš glumom, šta te inspirisalo za to?

Gluma mi je uvek bila prioritet. Bilo je važno učestvovati u pravom projektu i u pravo vreme. Mogu da kažem da je asertivna priroda i kvalitet ovog projekta najveća inspiracija.

Koliko ti se život promenio nakon uloge u seriji “Emanet”?

Naravno, najvažnije je biti prepoznat. To je najprijatniji deo ovog posla.

Ulogom Yaman Kırımlı nikoga nisi ostavio ravnodušnim, koja je tajna tvog uspeha?

Veoma je bitno istinski prigrliti ulogu i živeti scene. Razumevanje uloge i koncentracija na njen pogled na život najvažniji je element koji odražava realizam kod publike. Živeti i osećati ulogu.

Koliko je teško tumačiti lik Yaman Kırımlı?

Yaman je snažan lik koji se uvek sam bori protiv života. Nije lako razumeti kako će reagovati na događaje, jer ima životni standard koji prevazilazi ono što mi znamo.

S obzirom da si se sjajno snašao u ulozi Yaman Kırımlı, nije neobično da te publika upoređuje sa njim. Kako se osećaš zbog toga?

Iznenađujuće, upoznajem mnoge ljude koji osećaju da Yaman postoji u stvarnom životu. Isto tako upoznajem ljude kojima je moj osmeh čudan. To je prijatna situacija.

U čemu je sličnost između Yamana i tebe?

Oboje ne volimo da se predajemo, bez obzira na sve. Naša najveća zajednička tačka je da smo veoma osetljivi na decu.

Koje Yamanove osobine bi voleo da poseduješ?

Postoje mnoga područja koja me zanimaju i uvek sam bio oduševljen istraživanjem i primenom u vezi sa njima. Mislim da će osoba koja ulaže u sebe vremenom i pametnim napredovanjem dobiti sve što želi.

Situacije iza kamere su uvek najzanimljivije, opiši nam kako to izgleda?

Veoma smo disciplinovana i zabavna ekipa. Uopšteno govoreći, vreme prolazi vrlo brzo i prijatno. Postoje zabavni trenuci iza kulisa, koje s vremena na vreme delimo. Savetujem vam da to ne propustite.

Koja scena iz serije će ti zauvek ostati u sećanju?

Scena iznošenja Seher iz groba imala je veliki uticaj na mene, bila je to jedna od nezaboravnih epizoda i za moju partnerku i za mene.

Koje scene su najteže za tebe?

Postajem mnogo pažljiviji i stresniji u akcionim scenama.

S obzirom na to da u seriji igraš lika koji je veoma ozbiljan i da se gotovo nikada ne smeješ, šta te najčešće nasmeje u privatnom životu?

Deca i bebe su moja slaba tačka. Uživam da se igram sa njima.

Kako izgleda tvoj život kada nisi na snimanju? Šta radiš u slobodno vreme?

Obično radim stvari za ublažavanje stresa i ostaje mi moj unutrašnji svet. Gledanje filmova, čitanje knjiga, gledanje dokumentarnih filmova su moje omiljene aktivnosti u slobodno vreme.

Pored glume i manekenstva, uspešan si i u pevanju, tvoje pesme se veoma slušane, da li planiraš da u budućnosti obraduješ publiku novom muzikom?

Zašto da ne, ako dobijem priliku. Imam toliko pesama koje sam napisao i komponovao. Ove pesme delim sa drugim prijateljima umetnicima i osećam se veoma srećno kada čujem kako drugi glasovi tumače pesme. Mogu da priredim to iznenađenje u pogledu teksta i kompozicije.

Pandemija korona virusa je promenila ceo svet, kako je to uticalo na tebe?

Tužno je, međutim, ovaj virus je takođe bio osetljiv faktor u povećanju naše globalne svesti. Stresno je i teskobno vreme za sve nas, naravno i za mene. Nadam se da će uskoro ostati samo ime na stranicama istorije koje se više nikada neće ponoviti.

Kakvi su ti planovi za budućnost?

U karijeri želim da učestvujem u međunarodnim platformama koje su izvanredne. Želim da radim sve što radim uspešno i da ljudi tako pričaju o meni.

Za kraj, šta želiš da poručiš svojim fanovima i našim čitaocima?

Imamo prelepu “Emanet” porodicu. Želim da svi imate zdrav i srećan život. Niko nikada ne sme odustati od svojih snova i budite hrabri u onome čime ste zadovoljni. Ne zaboravite da pratite vaše omiljene članove naše porodice. Budite u toku. Šaljem svima puno ljubavi i poštovanja.

RAZGOVARAO SA: Dragomir Lečić

COVID-19 (CORONAVIRUS) – LATEST NEWS

NE PROPUSTITE – DON’T MISS
VIP tweet: