PROMO

KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ PREDSTAVIĆE SVOJA DELA I NA OVOGODIŠNJEM BEOGRADSKOM SAJMU KNJIGA!

U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope centralno mesto krajem oktobra već decenijama pripada Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.
Ove godine počeće zvanično 21-og oktobra, sve do 28-og oktobra, dok će cena ulaznice i ovaj put biti prilagođena svima, tako da se očekuje veliki broj ljubitelja knjiga, i uopšte književnog stvaralaštva.
Hale 1, 1a, 2a, 2b, 2c i 4 biće otvorene već od 10 časova.
Ove godine, sa svojim čitaocima, družiće se i književnica Angelina Petrović, koja već mesecima, ako ne i duže, niže neverovatne uspehe, ne samo u Srbiji, već i širom naše zemlje.
Nedavno je objavila drugi tiraž svog aktuelnog romana “DUHOVI DUŽ DRINE”, tako da će se na ovogodišnjem sajmu predstaviti sa sedam svojih naslova. S obzirom na to, da je sva svoja dela rasprodala za nekoliko dana, na nedavno održanom sajmu knjiga u Banjaluci i vratila se kući ranije od planiranog, ne sumnjamo da će i u Beogradu biti veliko interesovanje.
Angelina Petrović je aktivno posvećena i svom novom romanu koji će se zvati “USPAVANKA ZA MRTVE” , čije se objavljivanje očekuje početkom proleća.
  • “Mnogo truda sam uložila u roman koji pišem. Korice će raditi profesor dizajna. Čovek je potpuni genijalac i jako sam srećna što sarađujem sa njim. Dok pišem svoje romane, nikada mi nije glavni fokus razmišljanje o zaradi, već se potpuno prepustim svojim emocijama. Publika to prepozna i na kraju zaista i nagradi moj trud i potpunu posvećenost ovom poslu. Ja i ne umem drugačije. Ili ću raditi nešto srcem, ili neću uopšte”, iskrena je Angelina.
Mi Vas svakako pozivamo da posetite sajam knjiga gde će svoja stvaralaštva izložiti i 510 inostranih književnika, ali će se među njima naći i veliki broj naših, među kojima će biti i Angelina Petrović sa sopstvenom izdavačkom kućom “CEPELIN”, tako da ćete je lako pronaći.