VIP NEWS

KOMADI ODEĆE NAMENJENI SVAKOJ ŽENI: Seka Aleksić predstavila svoju modnu liniju! (FOTO)

Regionalna muzička zvezda, Seka Aleksić od početka karijere na svom primeru pokazuje kako su moda i muzika neraskidivo povezane.

Naime, kao što se od nje i očekivalo, Seka je i sada nadmašila samu sebe, te je nedavno predstavila novi modni brend pod nazivom “Second skin by Seka“, a u okviru njega i liniju iz kolekcije “Stage“.

Ona se ovog puta odlučila da u njenoj novoj kolekciji preovladavaju seksi komadi odeće od lateksa, u kome će se svaka žena osećati poželjno i dopadljivo, pri čemu materijali ističu žensku figuru, bez obzira da li je neko punije građe ili je mršav. Jednostavnije rečeno, svaka žena će se u bilo kom komadu odeće iz kolekcije “Stage”, osećati kao svetska zvezda.

Nova kolekcija u potpunosti oslikava Sekin lični senzibilitet: seksi, a opet umereno. Želeli smo da napravimo kolekciju u kojoj će se žene osećati snažno, senzualno i moćno. Mislim da smo u tome i uspeli. Izbacili smo limitiranu kolekciju koja je više za parti, izlazak, odnosno za ludi noćni provod. Već sada uveliko radimo na prolećnoj kolekciji, a pre toga ćemo obradovati mnoge sa još nekim iznenađenjima – istakao je Sekin art direktor Stanislav Zakić.