VIP NEWS

KRALJICA DRUŠTVENIH MREŽA SE PRIKLJUČILA AKCIJI “ZAMRZAVANJA” PROFILA: Kim Kardashian bojkotuje Instagram i Facebook! (FOTO)

Neke od najvećih svetskih zvezda su u utorak najavile da će “zamrznuti” svoje aktivnosti na društvenim mrežama, sa ciljem da upozore na negativne posledice “širenja mržnje i dezinformacija”.

Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio, Sacha Baron Cohen, Kerry Washington, Jennifer Lawrence, Katy Perry i Naomi Campbell, samo su samo neke od planetarnih javnih ličnosti koje su pozvale na bojkot, a sada im se prirdružila i kraljica društvenih mreža, Kim Kardashian.

View this post on Instagram

Hey

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Volim što mogu sa vama direktno da se povežem putem Instagrama i Fejsbuka, ali ne mogu samo da sedim i ćutim dok ove platforme nastavljaju da dozvoljavaju širenje mržnje, propagande i dezinformacija, koje su kreirane od strane grupa koje žele da šire neslogu i razdvoje Ameriku – samo kako bi preduzeli neke korake nakon što su ljudi ubijeni – istakla je Kim dodajući kako širenje dezinformacija na društvenim mrežama ima ozbiljan uticaj na izbore i potkopava demokratiju, pozvavši  druge ljude da “zamrznu” svoj profil na jedan dan.

Reality superzvezda se priključila pokretu u sklopu kampanje #StopHateforProfit, a pokrenuli su je borci za ljudska prava u Americi.

 

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment