VIP NEWS

KRALJICA NIJE DOČEKALA DA JOJ SE ISPUNI POSLEDNJA ŽELJA: Čuveni poznavalac britanske kraljevske porodice otkrio srceparajući detalj! (FOTO)

Čuveni istoričar i poznavalac britanske kraljevske porodice, Robert Hardman otkrio je za magazin “People” poslednju želju kraljice Elizabeth II.

Prema rečima pomenutog stručnjaka, poslednja kraljičina želja bila je da se njen unuk Harry pomiri sa ostatkom porodice i da se vrati u Englesku. Međutim, ova želja joj se za života nije ostvarila.

Naime, poznato je da je princ Harry od rođenja bio omiljeni unuk kraljice Elizabeth II, a sada je stigla i zvanična potvrda. Kako je istakao Hardman, kraljica je jednostavno obožavala svog unuka, uprkos svim izdajama i razočaranjima koje je priredio kraljevskoj porodici u poslednjih nekoliko godina.

Kraljica je svog unuka, princa Harry-ja, obožavala sve do poslednjeg dana svog života. Isto tako, Hari je nju izuzetno voleo, te mu je zbog toga njena smrt jako teško pala – otkrio je Robert Hardman, dodavši kako je princu posebno teško palo to što poslednjih godina nije često viđao svoju baku.

Ona je bila jedna od najsnažnijih poveznica između Kalifornije i Windsora, a jedino je njena ljubav uspela da zadrži Harry-ja da kompletno ne prekine sve veze sa svojom porodicom – zaključio je on.