VIP NEWS

KRILI SMO KOLIKO GOD SMO MOGLI, SITUACIJA JE BILA KOMPLIKOVANA: Sofija Milošević po prvi put progovorila o počecima veze sa Lukom Jovićem, o porođaju i planovima za venčanje! (VIDEO)

Jedna od najuspešnijih manekenki na našim prostorima, Sofija Milošević je po prvi put nakon porođaja bila gost u jutarnjem programu na televiziji PRVA, gde je na radost brojnih gledalaca govorila o mnogim temama o kojima se mesecima unazad spekulisalo.

Sofija se ovog puta osvrnula i na razlog zbog koga su ona i Luka, sa kojim je nedavno i dobila sina Alekseja, dugo krili vezu.

Krili smo koliko god smo mogli, jer je njegova situacija sa bivšom devojkom bila komplikovana, a već su počeli natpisi da ja razbijam tuđe brakove, što uopšte nije bilo tačno, jer njih dvoje tada nisu bili zajedno. Ja sam krila i od mame. Malo je nezahvalno bilo sve objašnjavati, jer je on imao sina Davida, koji je tada imao četiri meseca i kako da objasnim svima njegovu situaciju sa bivšom devojkom.

Popularni par se pre rođenja naslednika verio na egzotičnim obalama Španije, a zbog cele situacije sa korona virusom gala slavlje planiraju kad se cela situacija vrati u normalu.

Mi smo već trebali da se uzmemo, ali ne želim ništa na brzinu zbog korone. Kada se situacija reši da makar kumovi mogu da nam dođu, biće ovo makar pred matičarem. Jedan kum je u Americi, a drugi ima koronu.

Lepa manekenka je otkrila i da ona i Luka nisu dali basnoslovne cifre za njen porođaj.

Iskreno, to mi je toliko skandalozno da čitam o tim ciframa. Dobila sam zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba. Ništa nismo platili. Dobili smo samo patronažnu sestru. Nismo neko ko se razbacuje u današnje vreme – priznala je Sofija.

Ona se osvrnula i na mnogobrojne komentare na račun njenog izgleda, kao i o povratku na pistu,  a u nastavku pogledajte šta je sve rekla.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment