VIP NEWS

KRŠENJE STROGIH PRAVILA KOŠTAĆE IH MILION DOLARA: Pete Davidson zahteva od fanova da potpišu ugovor o privatnosti pre njegovog nastupa! (FOTO)

Popularni komičar i bivši dečko Ariane Grande, Pete Davidson, zahteva od fanova da potpišu ugovor o poverljivosti kako bi prisustvovali njegovim stendapovima, a ukoliko ga prekrše, moraće da plate milion dolara.

Naime, ugovorom im je zabranjeno da na društvenim mrežama ali i u javnosti govore o sadržaju njegovog nastupa, da prepričavaju šale ili bilo koji drugi skeč.

Za ovo se saznalo krajem novembra, nakon Davidsonovog nastupa u San Franciscu, ali čini se da se ugovori potpisuju od 7. novembra.

Fanovi su obavešteni da treba da potpišu ugovor tek nekoliko sati pre dolazak na glumčev nastup. Nakon što je dobila email, Stacy Young objavila je ugovor na Facebook stranici događaja u San Francisku.

U ugovoru se navodi da oni koji prisustvuju događaju ne smeju da daju “intervjue, iznose stav i kritike ili se na bilo koji način oglašavaju na temu nastupa na blogovima, Twitteru, Facebooku, YouTube-u, Instagram-u ili bilo kojoj drugoj društvenoj mreži, bilo da postoji ili je napravljena nakon nastupa.

I got an email today informing me that in order to see this show I have to sign a non disclosure agreement. In that NDA…

Posted by Stacy Young on Среда, 27. новембар 2019.

Oni koji odbiju da potpišu ugovor, neće dobiti mogućnost da prisustvuju događaju, ali će im novac biti vraćen.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment