VIP NEWS

LILIBET DIANA MOUNTBATTEN-WINDSOR JE STIGLA: Meghan Markle i princ Harry dobili ćerku! (FOTO)

PHOTO: Misan Harriman

Meghan Markle i princ Harry su dobili drugo dete.

Naime, vojvotkinja Meghan se porodila u petak, 4. juna i na svet donela devojčicu.

Radosne vesti su u nedelju ujutru potvrdili predstavnici za medije vojvode i vojvotkinje od Sussex-a:

Sa velikom radošću vas obaveštavamo da su princ Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, dobili ćerku Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Lili je rođena u petak, 4. juna u 11:40, u poverljivoj nezi lekara i osoblja u vikendici Santa Barbara u Santa Barbari, u Kaliforniji – piše u zvaničnom saopštenju.

Devojčica je bila teška 3.5 kilograma.  Meghan i Lili se osećaju dobro i zdravo i nalaze se kod kuće. Vojvoda i vojvotkinja vam se zahvaljuju na toplim željama i molitvama jer uživaju u ovom posebnom vremenu kao porodica – zaključuje se.

Princ Harry i vojvotkinja Meghan su se takođe obratili javnosti putem sajta njihove organizacije Archewell u vezi sa dolaskom ćerke.

4. juna smo bili blagosloveni dolaskom naše ćerke Lili. Ona je više nego što smo ikada mogli zamisliti, a mi smo i dalje zahvalni na ljubavi i molitvama koje smo osećali širom sveta. Hvala vam na kontinuiranoj ljubaznosti i podršci tokom ovog veoma posebnog vremena za našu porodicu – stoji u njihovoj poruci dodajući:

Lili je dobila ime po prabaki, Njenom Veličanstvu Kraljici Elizabeth, čiji je porodični nadimak “Lilibet”. Njeno srednje ime, Diana, posvećeno je voljenoj baki, princezi od Walesa – zaključuje se.

Umesto poklona novopečeni roditelji su podstakli porodicu, prijatelje i obožavaoce da doniraju četiri njima drage dobrotvorne organizacije: Girls Inc., Harvest Home, CAMFED ili Mina Mahila Foundation.

Meghan i Harry su put na Dan zaljubljenih objavili da očekuju drugo dete deleći zapanjujući crno-beli portret koji je snimio fotograf Misan Harriman u dvorištu para Montecitu u Kaliforniji. Oni su sa namerom podelili vest na ovaj dan u čast pokojne princeze Diane, koja je najavila da očekuje Harry-ja istog dana pre tri decenije.

Malena Lili je na svet došla dve godine nakon što su njeni roditelji u maju 2019. godine dobili svoje prvo dete, sina kome su dali ime, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.