LIFESTYLE

LUKSUZ OD KOGA ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Baka Prase se uselio u novi stan vredan 2.500.000 evra! (VIDEO)

Jedna od najvećih YouTube zvezda na našim prostorima, Bogdan Ilić, javnosti poznatiji kao Baka Prase nesebično deli sa svojim fanovima važne trenutke iz svog privatnog života, pa je tako sada pokazao i luksuzni stan u kome će kako kaže da živi neko vreme.

Naime, on se privremeno uselio u novi penthaus koji poseduje bazen, đakuzi, lift, nekoliko spavaćih soba, dnevni boravak, saunu, dok je sve u stanu digitalizovano.

Baka Prase je kao i obično svojim fanovima detaljno pokazao stan u novom videu na svom YouTube kanalu, nakon čega se i po ko zna koji put zahvalio svima koji ga redovno prate zbog toga što su mu sve to omogućili.

Ovo je stan u kome ću da živim neko vreme. Iznajmio sam, nisam ga kupio, koliko ću ovde da živim, nemam blage veze. Ludilo mozga. Danas sam se uselio, još uvek ne znam šta kako funcioniše. Sad će svi da hejtuju. Ljudi, ja mogu samo da se zahvalim vama na svemu ovome, jer ovo je nenormalno šta ste mi omogućili. Kad sve ovo dosadi, onda stiže lambomrdžini – pohvalio se on.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment