PROMO

MAGIJA NA KOJU SE ČEKALO GODINU IPO DANA: Milica Pavlović i Saša Matić konačno predstavili dugoočekivanu duetsku pesmu “Oko moje”! (FOTO+VIDEO)

Mlada muzička zvezda, Milica Pavlović i jedan od najpopularnijih pevača u regionu, Saša Matić su posle godinu ipo dana čekanja konačno obradovali svoju publiku pesmom “Oko moje”.

Naime, iako je bilo u planu da ovaj dugoočekivanom duet, iza kojeg stoji Miloš Roganović, bude objavljen još pre oko godinu dana, Milica i Saša su odložili promociju zbog pandemije korona virusa.

Kako bi svojoj publici upotpunili utisak kada je u pitanju emocija koju ova numera nosi, oni su snimili i visokobudženti filmski spot, koji nikog neće ostaviti ravnodušnim, a sudeći prema prvim reakcijama neminovno je da su napravili pun pogodak, te da će pesma ubrzo postati veliki hit.

Kada sam prvi put čula pesmu “Oko Moje”, znala sam da je to numera koju mogu da snimim samo u duetu sa Saletom. Veoma sam ponosna na ovu pesmu, kao i saradnju sa Saletom, budući da je on jedan od mojih omiljenih pevača i da obožavam emociju koju nosi sa sobom. Iskreno, trenutno sam presrećna što je ova pesma konačno objavljena jer je bilo zaista teško čuvati je godinu i po dana daleko od publike. Sve radim od srca i stvarno sam presrećna što naši fanovi konačno mogu da uživaju u ovoj pesmi – istakla je Milica, dok je Saša dodao da su njih dvoje neočekivan spoj, što samo daje na težini njihovoj duetskoj pesmi.

Milica i ja smo pomalo neočekivan spoj, što je samo dalo dodatnu snagu pesmi “Oko Moje”. Kada sam čuo prve taktove ove pesme, znao sam da ću je snimiti sa Milicom i zaista verujem da će publika prepoznati emociju koju nosi ova numera. Mi smo zbog čitave situacije oko korone nekoliko puta odlagali njeno objavljivanje, ali moram da priznam da je očigledno sada pravi momenat i da sam siguran da će publika obožavati ovaj duet – zaključio je on.

Uživajte…