VIP INTERVIEW

MC DADO PRIZNAO: Voleo bih da mi Dalila rodi dete, podržavam je u svemu!

MC Dado, bivši je učesnik rijaliti šou programa “Parovi“. Specijalno za naš portal otvorio je dušu i porogovorio je o svojoj vezi sa Dalilom, kao i pričama koje kruže gradom.

Žašto si se odlučio da uđeš baš u Parove?

– Želeo sam da uđem da promovišem sebe, a kako su “Parovi” najgledaniji rijaliti i po Nemačkoj, Austriji, Bosni, ma po celom svetu. Mislim da je to bio najbolji način da me svi upoznaju.

Koliko ti je to generalno pomoglo, da li primećuješ neku razliku sada kada si izašao?

-Naravno da primećujem. Dobio sam gomilu fanova, svi mi pišu, pregledi na mojim pesmama rastu, vlasnici klubova zovu i traže da nastupam kod njih. Zaista mi nenormalno pomoglo.

Planiraš li da se vratiš nazad u vilu?

-Što se tiče mog predstavljanja ljudima, mislim da je ovih mesec dana bilo dosta,sada bi se jedino vratio zbog Dalile u vilu.

Ako uzmemo u obzir da je Dalila već imala jednu ljubav iz rijalitija, da li misliš da je vaša ljubav iskrena ili su prosto u zatvorenom prostoru pojačane emocije?

-Mislim da je iskrena ljubav. Ja nju iskreno volim, izašao sam napolje ali pratim bukvalno ceo dan šta radi, i vrlo često me pominje i poručuje da me voli. Žao mi je što ne mogu biti u njenoj blizini, ali znam da je ljubav iskrena, to mi je i njena mama potvrdila jer ona kada voli, zaista voli. Mi se volimo, i bio bi srećan kada bi ona izašla ili ja ušao unutra.

Da li misliš da je korektno što je isprebijala profesorku?

-Profesorka je nenormalna, ona je jako negativna, ne samo prema Dalili, već i prema Mirjani. Vrlo dobro se znaju odakle su Mahaluše i ko su one. Možda Dalila nije trebala tako da reaguje, ali stojim iza nje, nije fer što je platila kaznu i što je bila u izolaciji, ali u svakom smislu stojim iza nje.

Reci mi Miljana Kulić je bila ispred tebe na tabeli, jel bi glupo što je baš ona bila ta koja te je izbacila?

-Najiskrenije da vam kažem ja znam kakvu podršku imam od ljudi, i znam kako su ljudi glasali, mislim da imam više fanova i od Milija i Miljane, ali mene to ne boli, već me boli što sam izašao i nisam sa svojom devojkom.

Znaš ko je Denis Afrika?

-Ne znam ga lično, niti sam se bavio njegovim profilom i ne mogu da ga komentarišem. Bio je jednom u emisiji “Upoznajte Parove” kada mi je preneo pozdrav od mog rođaka i tada sam ga prvi put i video.

Kako sam čuo on je rekao da se znate i da ste zajedno slavili Novu godinu dok nisi bio poznat i da te je tom prilikom oralno zadovoljio?

– Ja vrlo dobro znam da on to nije rekao, imao sam ja već iskustva sa medijima, i znam kako hoćete da bacate koske i mislim da sam dokazao da nisam gej, ako je neko homoseksualac on je za sebe, ali meni u tom fazonu da ne prilazi jer se neće dobro završiti.

Ukoliko se Denis Afrika i ti vratite u isto vreme u vilu, kakav će biti odnos na relaciji Denis, Dalila, i ti?

-Trenutno se ja vraćam u Nemačku, gde nastavljam rad na svojoj karijeri i život. Iskreno rečeno, šta god da se desi ja stojim iza svoje devojke, jer mene zanima samo šta se dešava posle 14. februara od kada smo mi zajedno. Volim je ovakvu kakva jeste.

Planiraš li još neku pesmu da izdaš pošto su ove dve prethodne već postale hitovi?

– Već sam u studiju kod proverene ekipe, pripremamo novu pesmu i nadam se da će izaći u narednih mesec dana.

Ko će se od ukućana naći u tvom spotu?

– Kada budem snmimao spot, jedina želja mi je da mi bude Dalila u spotu i Dragan Tošić i Tijana Ajfon. Sa njima sam u stalnom kontaktu, i Dalila ima našu podršku.

Sada kada si van vile svakako drugačije vidiš dešavanja u kući, jel postoji osoba sa kojom se ne bi družio?

– Meni je u vili bio drug Dragan Tošić i on mi je i ostao drug. Naravno tu su bile i Jelena Krunić, Ljubom Pantović, Aleksandrom Subotić, to su sve drugarice moje devojke, pa su samim tim i moje. Ne mogu ništa da kažem protiv učesnika, jedino sam imao problem sa Miljanom, ali svi znamo da je ona degenerik i prosto ponaša se svaki dan drugačije.

Videli smo da su ukućani u noćnim satima nagađali da se između tebe i Dalile desio seks, jel to tačno?

– Oni mogu samo da nagađaju, ali to je nešto između mene i Dalile, i to spada u naš privatni život, neću vam ništa reći na tu temu jer to nikog ne treba da zanima.

Ukoliko produkcija u narednim danima prikaže taj snimak seksa između Dalile i tebe, da li ćeš onda priznati?

– Ako se bude videlo, a znam na koji snimak mislite jer sam i ja video to, ako sam nešto uradio i postoji dokaz stojim iza toga, ali na tom snimku se ništa ne vidi.

Dalila je izrazila želju da ti rodi dete, da li se slažeš sa tim?

– Naravno, ja nju volim svim srcem i spreman sam za nju sve da uradim. Nju podržavam u svakom smislu i u svakom pogledu.

COVID-19 (CORONAVIRUS) – LATEST NEWS

NE PROPUSTITE – DON’T MISS
VIP tweet: