VIP NEWS

MNOGO TOGA NIJE BILO IDILIČNO KAO ŠTO JE IZGLEDALO: Natalia Barulich prvi put otkrila razloge raskida sa Malumom! (FOTO+VIDEO)

Lepa manekenka, Natalia Barulich raskinula je pre nekoliko meseci dugogodišnju romansu sa kolumbijskom muzičkom superzvezdom, Malumom. Međutim, ona je tek nedavno otvorila dušu i prvi put progovorila o pravim razlozima raskida.

Naime, Natalia se ovog puta pojavila kao specijalni gost u podcastu Evolve trenera Danny Morel-a, gde je ekskluzivno otkrila kako se osećala tokom veze sa Malumom, koju je sama opisala kao toksičnu.

Dvogodišnju romansu sa popularnim pevačem, lepotica je okarakterisala kao da nije bila uzajamna, naglasivši da je ona davala 1000%, dok je dobijala samo 20%, a kako tvrdi, u vezi je ostajala samo zbog toga jer je bilo i trenutaka kada je dobijala malo više ljubavi nego inače.

U ovom toplo-hladno odnosu se osećala kao da živi za partnera, a do konačnog raskida je došlo u oktobru prošle godine.

Natalia je priznala da je ipak bilo trenutaka i kada se osećala optimistično, ali je bilo i onih kada su je potpuno obuzimali samoća i tuga.

Ona je istakla i da je čak napustila posao kako bi bila uz Malumu dok je nastupao širom planete, dodajući da je toliko volela i bila zaljubljena kao slepa.

Podsećanja radi, Natalia je nekoliko meseci nakon raskida sa Malumom uplovila u vezu sa jednim od najboljih fudbalera današnjice, Neymar-om, sa kojim i dalje uživa u ljubavi.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment