LIFESTYLE

MOTIVACIJA ZA SVE ŽENE: Camila Cabello bez kompleksa progovorila o svojim fizičkim nedostacima! (VIDEO)

Planetarno popularna kubansko-američka pevačica, Camila Cabello podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama video snimak u kojem govori o svojim nedostacima i višku kilograma, uprkos čemu nema komplekse, već rado priča na ovu temu.

Naime, Camila je u jednom od obraćanja istakla kako i ona, kao i svaka “stvarna žena” današnjice ima poteškoća sa viškom kilograma, strijama, celulitom.

Trčala sam u parku, trudeći se da budem u formi, kako bih bila zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj stomak i nisam ga uvlačila, jer trčala sam i kao normalna osoba koja ne uvlači stomak sve vreme pomislila sam “dođavola”. Ali, onda sam podsetila sebe na to da je ratovanje sa svojim telom tako već prošlo vreme – istakla je pevačica nastavljajući:

Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim šta treba. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masnoćom. I moramo to imati – zaključila je ona naslovivši video snimak: – “Volim svoje telo

@camilacabelloi luv my body♬ original sound – Camila Cabello

Podsećanja radi, Camilu su paparazzi nedavno uhvatili tokom šetnje, nakon čega je njen stomak izazvao burne reakcije. Ubrzo su krenule spekulacije da je pevačica možda u drugom stanju, međutim, sudeći po njenom video snimku, izgleda da se samo radi o višku kilograma.