VIP NEWS

MUZIKA KOJA MIRIŠE NA JADRAN: Doris Dragović posle deset godina objavila novu pesmu i spot! (VIDEO)

Poznato je da leto nije najzgodnije vreme za nove pesme i izdavanje albuma, međutim to nepisano estradno pravilo ne važi i za popularnu pevačicu, Doris Dragović koja je novu pesmu “Brod za nabolje” i spot izdala na vrhuncu leta.

Reč je o njenom prvom samostalnom spotu u poslednjih deset godina, a objavila ga je bez velike pompe i tako vernim fanovima u najtoplijem danu u godini priuštila pravo iznenađenje.

Pesmu je napisao Ivan Huljić, sin Tončija Huljića koji je sa Doris već sarađivao na njenom poslednjem albumu “Ja vjerujem. Povodom izlaska nove pesme, pjevačica je istakla kako je, u doba Jutjuba i stalnog brojanja klikova, i dalje zainteresovana isključivo za kvalitet.

Nikada mi brojke nisu bile važne, već samo lepota umetnosti i duše. Ista me ta lepota privukla pesmi, a to je ono što ljudi, što publika oseti. Nismo li svi željni toga? – izjavila je Doris.

Spot je režirao Vojan Koceić, a Doris u njemu neodoljivo podseća na izdanje iz “Marije Magdalenesa kojom je Hrvatsku 1999. godine predstavljala na Eurosongu.

Doris i telefonski imenik da otpeva opet bi se osetio taj dah, taj dašak Mediterana koji njen glas pruža. Pesma je vrh, podseća nekako na more, na Jadran – samo je jedan od komentara na pesmu.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment