VIP NEWS

NA KORAK OD SLOBODE POSLE TRINAEST GODINA: Britney Spears se oglasila nakon što je njen otac zatražio ukidanje starateljstva! (FOTO)

Jamie Spears, otac planetarne muzičke pop zvezde, Britney Spears zatražio je od suda u Los Anđelesu da prekine njegovo 13-godišnje starateljstvo nad ćerkom.

Naime, on je još u avgustu uputio podnesak sudu u kojem je rekao da je voljan da odustane od uloge staratelja, dok je u novom dokumentu bio je još jasniji i zatražio od suda da prekine starateljstvo u potpunosti.

Nedugo nakon toga, a na oduševljenje brojnih fanova, putem društvenih mreža, oglasila se i Brtiney podelivši fotografije sa jednog od svojih nastupa uz simboličan opis.

Iggy i ja na sceni. Bilo je zabavno raditi sa tako snažnom ženom poput nje… Bog te blagoslovio i hvala na lepim rečima. P.S. iako je naziv pesme “Pretty Girls”, mislim da je koncept ipak nešto kao osveta šmokljana – dodala je Britney u opisu objave te rečju “osveta” privukla pažnju fanova.

Mnogi su joj poručili da je konačno slobodna i njenu objavu povezali sa njenim prethodnim tvrdnjama kada je rekla da neće nastupiti sve dok je pod očevim starateljstvom.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Podsećanja radi, na saslušanju u junu, Britney Spears je istakla da je starateljstvo, koje je počelo 2008. godine, uvredljivo i ponižavajuće, tražeći da se njenom ocu oduzme pravo upravljanja njenom imovinom vrednom 60 miliona dolara.

Sudsko ročište za raspravu o zahtevu Britney Spears zakazano je za 29. septembar u Los Anđelesu.