VIP NEWS

“NAĐIMO SE NA NEBU I JE*IMO SE POPUT DEMONA”: Megan Fox i Machine Gun Kelly srušili internet nikad provokativnijim fotografijama! (FOTO)

Megan Fox i Machine Gun Kelly važe za jedan od najkontroverznijih parova današnjice koji od početka svoje veze ne prestaju da šokiraju javnost svojim postupcima.

Naime, par je ovog puta zajedno pozirao na naslovnoj strani britanskog izdanja časopisa GQ, gde je do izražaja došla Megan koja je potpuno gola sedi pored svog dragog.

Megan i Machine su za ovu priliku otvoreno govorili o njihovoj romansi i tome koju je ulogu sudbina odigrala u njihovom upoznavanju na snmanju filma “Midnight in the Switchgrass”.

Dogodila se ta čudna stvar. Nismo se videli nikada pre i ne sećam se njegove face. Sećam se samo visokog, plavog stvorenja, koje je nestalo poput duha. Mislim da nam je bilo suđeno tog trenutka da se vidimo, samo su se naše duše upoznale – opisala je Megan njihov prvi susret.

Machine je na svom Instagram profilu podelio neke od vrelih fotografija koje prate ovaj interview uz opis u svom stilu:

Život bez tebe gori je od smrti, stavi mi metak u glavu ako nam ništa ne preostane. I ako do toga ikada dođe, nađimo se na nebu i je*imo se poput demona.