PROMO VIP NEWS

NADMAŠILA SAMU SEBE: Taylor Swift novim albumom ispisala istoriju! (FOTO+VIDEO)

Planetarna muzička zvezda, Taylor Swift je po ko zna koji put uspela da nadmaši samu sebe.

Naime, Taylor je novim izdanjem starog albuma, “Red (Taylor’s Version)” oborila rekord koji je sama držala na platformi Spotify.

U petak, 12. novembra, album Taylor Swift, “Red (Taylor’s Version)” oborio je rekord za najstrimovaniji album ženskog izvođača u danu. Ovim je Taylor oborila rekord za najslušaniju pevačicu u jednom danu u istoriji Spotifyja – stoji na Twitter nalogu ovog streaming servisa.

Kako se navodi novo izdanje albuma koji sadrži 30 pesama, a na kome su se našle i do sada neobjavljene numere, preslušano je preko 90.000.000 puta.

Podsećanja radi, Taylor Swift je odlučila da ponovo snimi svojih prvih šest albuma, kao kontrameru protiv promene vlasništva nad master verzijama njenih pesama, čime je povratila izvesnu kontrolu nad svojim muzičkim katalogom. Do ove odluke došla je nakon što je menadžer Scoter Brun kupio njenu bivšu izdavačku kući, prodavši njene mastere investicionoj firmi “Shamrock Holdings” za 300 miliona dolara.

Taylor je u petak objavila i kratkometražni film za pesmu “All Too Well”, zasnovan na njenoj istoimenoj numeri, sa Sadie Sink i Dylan O’Brien u glavnim ulogama, a koji je sama napisala i režirala. Pesma je posvećena njenoj vezi sa glumcem Jake Gyllenhaalom.