VIP NEWS

NADMAŠIO SAMOG SEBE: Kim Kardashian se pohvalila unikatnim poklonom od supruga! (FOTO)

Slavni američki reper, Kanye West neretko obasipa svoju suprugu, reality zvezdu, Kim Kardashian poklonima, poput skupocenih torbica i donacija za humanitarna udruženja u njeno ime, ali ovog puta je nadmašio samog sebe.

Naime, Kim se sada na svom Instagram profilu pohvalila vintage Cartier ogrlicom izrađenom po specijalnoj narudžbini, a na koju je reper dao da se ugravira cela SMS poruka koju joj je poslao.

Ako bolje pogledate, možete videti poruku koju mi je Kanye poslao. Uzeo je vintage Cartier ogrlicu sa pločicom i sam je skicirao. Najpažljiviji je kada su pokloni u pitanju – pojasnila je Kim u opisu fotografije.

Ovo je tvoj život. Udata si i imaš četvoro dece. Izvlačiš ljude iz zatvora. Naslovnica Vogue-a. Ideš u crkvu svake nedelje sa svojom porodicom. Snovi se ostvaruju – ugravirano je na ogrlicu.

Kim i Kanye imaju četvoro dece, ćerke North i Chicago i sinove Saint-a i Psalm-a. Reality zvezda već neko vrijeme radi na zatvorskoj reformi, dok je na naslovnici magazina Vogue bila čak osam puta.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment