VIP NEWS

NAJBOLJI FUDBALER SA VELIKIM SRCEM: Cristiano Ronaldo poslao svoj dres sa autogramom i posebnom porukom za lečenje malog Gavrila! (FOTO)

Najbolji fudbaler na planeti, Cristiano Ronaldo ponovo je dokazao da ima ogromno srce.

Naime, kada je saznao da je njegova kapitenska traka koju je nosio u Beogradu tokom kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo u Kataru između reprezentacija Srbije i Portugalije, prodata na aukiciji za pomoć u lečenju osmomesečnog dečaka Gavrila Đurdjevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1, smrtonosne bolesti koja se leči jednom najskupljom terapijom na svetu, Cristiano je odlučio da napravi još jedan humani gest povodom ovog slučaja.

On je ovog puta poslao svoj dres sa autogramom i porukom: – Za Gavrila!

Ovaj humani gest najboljeg fudbalera na svetu, izazvao je oduševljenje javnosti, a njegov dres je odmah postavljen na aukciju sa početnom cenom od 1,000,000 RSD (skoro 8,500 €).

S obzirom da je njegova kapitenska traka dostigla cenu od 64,000 €, procenjuje se da će Cristianov dres dostići znatno veću cenu.

Pored novca koji je do sada prikupljen, za Gavrilovo lečenje je potrebno da se prikupi još skoro 1,000,000 €, a Cristianov dres će sigurno mnogo pomoći u dostizanju cilja.

Podsećanja radi, Cristianova kapitenska traka koju je nosio na meču između reprezentacije Srbije i Portugala privukla je veliku pažnju javnosti zbog toga što ju je tada on ljutito bacio na teren i napustio meč nekoliko minuta pre završetka, nakon što je poništen njegov gol.

Kompanija “Mozzart“, koja je otkupila čuvenu kapitensku traku sada je postavila Cristianov dres na web stranicu za licitiranje Limundo, a ukoliko želite da učestvujete u licitaciji možete to učiniti klikom OVDE.