OLD BUT GOLD

NE POSTOJI OSOBA KOJA NE ZNA ČUVENU KASSANDRU: Evo kako sada izgleda i šta radi glumica Coraima Torres! (FOTO)

Gotovo da ne postoji osoba među srednjim i starijim generacijama koja ne zna slavnu venecualsku glumicu Coraimu Torres, 48, koja je svetsku slavu stekla ulogom Kasandre u istoimenoj seriji.

Međutim, iako su prošle tri decenije od kada je emitovana ova kultna serija, mnogi i dalje pričaju o čuvenoj glumici, pa nije ni čudo što se postavlja pitanje: “Gde je? Šta radi? i kako sada izgleda Kasandra?”.

Naime, Coraima Torres sada izgleda skoro isto kao i pre tri decenije, a mnogi kažu čak i bolje.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima iz celog sveta nesebično deli pojedine trenutke iz svog privatnog života.

Pored brojnih snimanja serija i filmova, Coraima je veoma aktivna u teretani, pa svoj dan ne može da zamisli bez vežbanja, te nije ni čudo što je svoju figuru dovela do savršenstva.

Iako je na Instagramu prati preko 265.000 ljudi, za razliku od mnogih kolega, poznata glumica se maksimalno trudi da ispoštuje sve svoje pratioce, te nisu retke situacije da im odgovori na komentar ili na privatnu poruku.

Coraima Torres je na snimanju serije “Snovi i ogledala” upoznala Kolumbijskog glumca Nicolás Montera, sa kojim se venčala 1996. godine.

Bračni par je dobio sina, 1994. godine, a trenutno žive u Bogoti.