PROMO

NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA PUBLIKU SVOJIM TALENTIMA: Halil İbrahim Ceyhan stvara muziku na pauzama između snimanja serije “Emanet”! (FOTO+VIDEO)

Nakon dve uspešne sezone, popularna turska serija “Emanet” je ove nedelje započela je svoju treću sezonu, sa promenjenom pričom.

Glavni glumac, Halil İbrahim Ceyhan, svojom harizmom i glumačkim talentom od početka emitovanja nikog nije ostavio ravnodušnim.

Međutim, uprkos tome što je ulogom Yamana Kırımlıja stekao vrhunac slave, kao što je izjavio u interviewu za naš portal, to nije uticalo na njegovu ljubav prema muzici i na stvaranje iste.

Naime, pre nego što je nedavno održao koncert na “Noah Fest-u”, Halil je za turske medije otkrio kako je u pauzama između snimanja serije pripremao nove pesme za svoju publiku.

Zaista sam srećan. Čast mi je upoznati ovako lepu publiku. Svoje pesme koje sam napravio u pauzama setova koje radim dugi niz godina podelio sam sa publikom. Videti njihovu zahvalnost je zaista sasvim drugačiji osećaj. Srećan sam – istakao je on.