VIP NEWS

NE VOLI PAŽNJU: Robert Pattinson iznenadio javnost najnovijim priznanjem! (FOTO)

Slavni britanski glumac, Robert Pattinson, koji se proslavio ulogom vampira Edward Cullen-a u “Sumrak” sagi, za dve godine će glumiti Batman-a u filmu Matt Reeves-a.

Iako su ga pre desetak godina opsedale zaluđene obožavateljki, 33-godišnji glumac se nada da se takva masovna histerija nakon Batmana neće ponoviti.

Na svu sreću ta histerija je nastala iznenada, ali je i brzo nestala. Iskreno, samo se nadam da ljudi neće kampovati ispred moje kuće. Ne verujem ni da bi se takvo nešto moglo ponoviti jer sam sada star i dosadan – otkrio je Pattinson za Sunday Today.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Twilight Saga (@twilight) on

Glumac se prisetio i neugodne audicije za “Sumrak”.

Mislio sam da neću proći. Morao sam odglumiti jednu scenu u kojoj je Edward sa gitarom. Rekli su mi na audiciji: “O, poneo si gitaru sa sobom, želiš li nam nešto odsvirati?”. Nisam se uopšte pripremao za tu situaciju pa sam rekao da sam je samo poneo sa sobom. Nisam hteo da sviram. To im je tek bilo jako čudno. Nakon toga sam se osećao užasno, čak sam i roditeljima rekao da je to bila prava noćna mora. I na kraju sam dobio ulogu – rekao je Pattinson.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment