VIP NEWS

NEKOLIKO DANA NAKON POROĐAJA PRVI PUZ POKAZALI SVOJU TEK ROĐENU ĆERKU: Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez nakon velike tragedije podelili emotivnu porodičnu fotografiju! (FOTO)

Najbolji fudbaler svih vremena, Cristiano Ronaldo i njegova prelepa verenica, Georgina Rodriguez su pre tri dana sa javnošću podelili tragične vesti, koje su potresle celu planetu.

Naime, nakon porođaja, jedno od dvoje njihovih blizanaca, tačnije sin, je preminuo, što je bio veliki udarac za celu porodicu, ali i sve koji prate slavnog fudbalera.

Tri dana kasnije, Cristiano i Georgina su se ponovno oglasili putem društvenih mreža.

Oni su putem društvenih mreža podelili zajedničku fotografiju sa njihovom djecom, a ponosni otac je u naručju držao i najmlađu naslednicu, rođenu pre nekoliko dana.

Dome, slatki dome. Gio i naša devojčica su konačno sa nama. Želimo da se zahvalimo svima na lepim rečima i gestovima. Vaša podrška je vrlo važna i svi smo osetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici. Sada je vreme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svetu – napisao je Ronaldo u okviru objave koja je za kratko vreme skupila više od 13 miliona reakcija, i komentara brojnih prijatelja, javnih ličnosti, ali i fanova koji su porodici uputili samo reči podrške.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Da je podrška upućena Cristianu i Georgini neizmjerna i od navijača te od vatrenih neprijatelja na terenu, kao što je fudbalski klub Liverpul za svoje rivale Manchester United, videlo se u utorak na utakmici Premier lige kada su navijači oba “tabora” ujedinili i od sedmog do osmog minuta skandirali i pevali u čast Cristianu Ronaldu i Georgini Rodriguez.

Napadač i najbolji fudbaler sveta je ovaj susret propustio, što je njegov klub najavio i nekoliko sati pre utakmice i zamolio za razumevanje s obzirom da prolazi kroz teške trenutke.