VIP NEWS

NEUTEŠNA PEVAČICA SE OBRATILA JAVNOSTI NAKON GUBITKA BEBE: Ilda Šaulić se oglasila emotivnom objavom na društvenim mrežama! (FOTO)

Pevačica, Ilda Šaulić izgubila je bebu u trećem mesecu trudnoće.

Jedna od najlepših pevačica na našim prostorima je čekala dete sa suprugom Bojanom Vučkovićem, ali je zbog komplikacija morala da prekine trudnoću.

Nakon što je tužna vest dospela u javnost, mnogobrojne poruke podrške pristižu sa svih strana, što je posebno dirnulo Ildu, koja se oglasila putem društvenih mreža u želji da se zahvali svima:

Dragi moji, malo je reći da sam dirnuta nebrojenim porukama podrške koje sam dobila. Ne znam da li ću moći svima pojedinačno da se zahvalim, zato vam ovde uzvraćam svu ljubav. Ono što je za mene najbitnije je da sve što je bilo pokušam da ostavim iza sebe i da se u ovom trenutku skoncentrišem na neke lepše dane koji nam, nadam se, predstoje. Trenutno, najpotrebniji mi je mir. Hvala vam svima na razumevanju. Voli vas Ilda. – napisala je pevačica uz fotografiju naslovne strane magazina za koji je dala ekskluzivnu ispovest.

Podsećanja radi, ćerka legendarnog pevača, Šabana Šaulića je 2. jula obelodanila da je ponovo u drugom stanju i to istog dana kada je saznala da je pozitivna na korona virus.

 

 

 

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment