OLD BUT GOLD

NI SLUTILI NISU DA ĆE NEKADA BITI U LJUBAVI: Ovako je izgledao prvi sustret Jennifer Lopez i Alex Rodriguez-a pre 20 godina! (FOTO+VIDEO)

Jedna od najvećih muzičkih zvezda svih vremena, Jennifer Lopez i njen verenik, bivši igrač bejzbola, Alex Rodriguez važe za jedan od najlepših parova današnjice.

Međutim, malo je ko znao da se ovaj slavni par upoznao davne 1999. godine kada je Alex tražio njezin autogram, a fotografiju sa njenim potpisom je čak i objavio na svom Instagram profilu ne sluteći da će mu ona nekada postati verenica.

Naime, Jennifer i Alex su se prvi put fotografisali 2005. godine na Yankees stadionu, kada je sa njima bio i muzičar Marc Anthony koji tada bio njen treći suprug sa kojim ima blizance, a i Alex je takođe u to vreme bio u braku.

PHOTO: Anthony J. Causi/ Splash News

12 godina kasnije, u martu 2017. godine je potvrđeno da je par počeo da se viđa.

Alex je u emisiji Ellen DeGeneres otkrio kako se ponovno sreo sa Jennifer kada ga je potapšala po ramenu, ali je u prvi mah nije prepoznao, zbog čega je ponovo morala da se predstavi.

Trebalo mi je par sekundi da shvatim da je to ona, a onda sam joj rekao da je lepa. Popričali smo, pa mi je rekla da imam broj i da se javim. Osećao sam se blesavo, jer svi znamo ko je Jennifer, ona je svuda. Te noći sam došao kući i javio se – otkrio je Alex koji ju je dve godine kasnije zaprosio na Bahamima, a pandemija korona virusa im je poremetila planove za venčanje koje je uveliko bilo u pripremi i koje je trebalo da se održi ove godine, prenosi rtl.hr

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment