VIP NEWS

NIJE MOGLA DA OPROSTI NJEGOVU ODLUKU: Gisele Bündchen i Tom Brady se razvode se nakon 13 godina braka!? (FOTO)

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, Gisele Bündchen i američki fudbaler, Tom Brady, prolaze kroz veoma težak period nakon 13 godina braka, otkrio je izvor blizak paru za CNN.

Njih dvoje trenutno žive odvojeno – rekao je izvor za pomenuti medij.

Naime, iako su dugo važili za jedan od najskladnijih parova, pre nekoliko nedelja su krenule spekulacije, a do neslaganja je navodno došlo jer se Tom nakon samo 40 dana pauze ponovo vratio sportu.

Gisele je bila veoma srećna kada joj je suprug saopštio da se povlači iz sporta, računajući na više zajedničkog vremena i njegovu veću posvećenost porodici, ali se on ubrzo predomislio.

Brady se povukao iz NFL-a u februaru, da bi kasnije promijenio tu odluku. Uzeo je jedanaest dana odmora od treninga u kampu u avgustu kako bi se pozabavio ličnim stvarima – otkrio je Tomov glavni trener Todd Bowles.

Pre nekoliko dana Gisele je eksluzivno za magazin Elle otkrila kako nije srećna što se njen suprug vratio, kako kaže, nasilnom sportu.

Ovo je vrlo nasilan sport, a ja imam svoju decu i volela bih da on bude više prisutan. Stalno sam imala te razgovore s njim. Ali na kraju, smatram da svatko mora doneti odluku koja njemu odgovara. I on treba da prati svoju sreću – istakla je nedavno slavna manekenka.