PROMO

NIJE MU BILO LAKO DOK SE SUOČAVAO SA TEKSTOM PESME: Justin Bieber predstavio novi duet! (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih muzičara današnjice, Justin Bieber je predstavio svoju novu pesmu “Lonely” u saradnji sa Benny Blanco-m.

Kada sam prvi put čuo pesmu, iskren da budem, bilo mi je teško da ponovo prođem kroz neka životna poglavlja. Ušao sam u studio i počeo da pevam, nije bilo lako, ali sam počeo da shvatam važnost toga da ispričam ovu priču. Pomoglo mi je da shvatim da se u nekom periodu života svi osećamo usamljeno. Verujem da je važno izraziti osećanja i pokazati ranjivost i zbog toga mislim da je ova pesma snažna – istakao je Justin nakon što je pesma objavljena.

View this post on Instagram

Lonely is out now with @itsbennyblanco. When he and @finneas showed me this song to be honest it was hard to listen to considering how tough it was to get through some of these chapters. I went into the studio and sang through it which wasn’t easy but started to really see the importance of telling this story! It made me realize we all feel lonely at times! Being someone in my position I believe it is powerful to express vulnerability and that’s why I believe this song is so powerful! And @jacobtremblay is so talented. It was emotional to see him play me from the outside looking in

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kao što je već navikao svoju multimilionsku publiku, Justin je i ovog puta predstavio i visokobudžetni spot koji možete pogledati u nastavku.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment