VIP NEWS

NIJE ODOLEO LEPOTI ŠARMANTNE GLUMICE: Kanye West priznao saradnicima da je prevario Kim Kardashian!?

Kontroverzni američki reper, Kanye West se tokom turneje 2016. godine pohvalio članovima svog tima da je prevario svoju bivšu suprugu, Kim Kardashian i da je spavao sa glumicom i pevačicom, Christinom Milian, prenosi britanski “The Sun”.

Kanye je pohvalio Christinu i rekao da je njihov seks bio dobar, ali kratak jer su se spetljali nakon noćnog izlaska – otkrio je izvor za “The Sun” i dodao da reper nije precizirao kada se seks sa pevačicom dogodio, ali i da je na istoj turneji priznao saradnicima da je prevario bivšu suprugu Kim Kardashian.

U istom razgovoru u  kojem nam je priznao da je prevario Kim iznenada nam je otkrio da je spavao sa Christinom. Nije ulazio u detalje kad i gde je to bilo – istakao je izvor proiznajući da su se članovi tima smejali i nisu znali šta bi rekli na njegovo otkriće.

Podsećanja radi, Christina Milan je u periodu od 2003. do 2005. bila u vezi sa Nick Cannonom, koji je svojevremeno bio i s Kim Kardashian. Kanye je tada navodno spomenuo i Nicka i njihov “bro code” govoreći kako ne bi voleo da on sazna za seks sa njegovom bivšom.