VIP NEWS

NIJE SVE U PLASTIČNIM OPERACIJAMA I SKUPOCENIM TRETMANIMA: Nina Badrić otkrila tajnu svoje lepote! (FOTO)

Pevačica anđeoskog glasa, Nina Badrić važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima.

Iako je ove godine napunila jubilarnih 50 godina, njen izgled nikog ne ostavlja ravnodušnim, te se mnogi pitaju koja je tajna njene lepote.

Naime, Nina nikada ništa nije korigovala na svom licu, a kako ističe, za njenu svežinu su zaslužne zdrave životne navike.

S godinama čovek nauči da voli sebe onom zdravom ljubavlju. Nauči da se pazi, da ceni sebe, svoje telo i dušu, a iznad svega svoje vreme. Promenom ishrane i životnih navika sve se presložilo, a taj unutrašnji osećaj zadovoljstva ljudi su valjda primetili. Zadovoljna sam, iako mislim da još imam puno posla do cilja koji sam zacrtala – otkrila je Nina Badrić za magazin “Story” dodajući da postoje različiti standardi za žene i muškarce na Balkanu.

Nameće se neki Instagram trend večite mladosti koja je nerealna. Muškarci su, s druge strane, toga pošteđeni. Njima godine donose zrelost i šarm, dok ženama oduzimaju to isto. Mislim da je to čista diskriminacija – zaključila je ona ističući kako su prema njenom mišljenju najlepše žene današnjice starije od 40.