VIP NEWS

NJEGOV SRCEPARAJUĆI POTEZ POSVEĆEN POKOJNOM SINU RASPLAKAO JE CELU PLANETU: Cristiano Ronaldo se vratio na teren posle porodične tragedije! (FOTO)

Najbolji fudbaler svih vremena, Cristiano Ronaldo se na rados brojnih gledalaca konačno vratio na terene posle teške tragedije koja je nedavno zadesila njegovu porodicu.

Naime, Cristiano Ronaldo i njegova verenica, Georgina Rodriguez su nedavno sa javnošću podelili vest kako je preminulo jedno od njihovih novorođenih blizanaca.

Slomljeni portugalski fudbalski as je nakon povratka na fudbalski teren dao gol u prvom poluvremenu u utakmici protiv Arsenala.

Pre toga domaći navijači ustali i aplaudirali Unitedovom broju 7 kada je sat otkucao sedmi minut u znak solidarnosti sa tragedijom koja je zadesila Ronaldovu porodicu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Svoj 100. gol u Premier ligi Cristiano je posvetio upravo svom sinu koji je preminuo odmah nakon rođenja. Fudbaler je podigao levu ruku pokazavši nebu, aludirajući da je to nameni sinu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Manchester United se saoseća sa svojim 37-godišnjim napadačem, te su mu odmah dopustili da bude uz svoju porodicu nakon njihovog gubitka.

Cristiano je tada objavio i porodičnu fotografiju sa emotivnom porukom.