OLD BUT GOLD

NJEGOVIM USPESIMA SE DIVI CELA PLANETA: Šarmantni dečak sa fotografije je jedan od najboljih sportista svih vremena! (FOTO)

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, od kada zna za sebe bio je predodređen za tenis.

U svojim izjavama Nole neretko podseća na to da i dalje oseća istu radost kada uzme reket u ruke kao i onda kada je dobio svoj prvi reket dok je imao četiri godine.

Od malih nogu mnogima je bilo jasno da će biti najbolji, a vera i podrška njegovih roditelja definitivno su se isplatile kada je njihov naslednik odrastao i postao najbolji teniser sveta, gde godinama unazad dominira, te je trenutno jedan od glavnih pretendenata za titulu najboljeg tenisera svih vremena.

Nole, neretko voli da se priseti svojih početaka, kada je bio dete, što nesebično deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a fotografije i snimci iz tog perioda nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

S obzirom da je od ranog detinjstva uzeo reket u ruke, gotovo da ne postoje fotografije na kojima ga možemo videti bez svog omiljenog rekvizita.

Međutim, sada se na društvenim mrežama pojavila Noletova fotografija kada se nije moglo ni naslutiti u kom će se smeru odvijati njegov život, te da će neodoljiva beba sa fotografije postati jedna od najvećih sportskih legendi svih vremena.